ТХТЗ цена

За само едно кафе на ден ќе бидете стручно едуцирани и водени како:

да го подобрите Вашето здравје,

да го подигнете нивото на енергија,

да го забрзате Вашиот метаболизам,

трајно да се ослободите од вишокот масти наталожени во вашето тело

*Секој следен месец 2999 денари (за пакет од 3 и повеќе месеци, цена по договор)

Со ТХТЗ програмата единствено што можете да изгубите е вишокот килограми!


За фудбалери имаме можност да ja дополниме програмата и со монитортинг и анализа на натпревари и тренинзи со модерни GPS уреди за индивидуална употреба GPEXE LT

Закажете бесплатна консултација денес, не чекајте понеделник.

<span>%d</span> bloggers like this: