Одберете ја вистинската програма за трајно слабеење

Кога нашите далечни предци, би имале скали или лифт во пештерите каде што живееле, сигурно би го користеле лифтот. И ако им дадевме пица, газирани сокови и грицки, убеден сум дека ќе ги јадеа наместо да одат во лов или да собираат плодови.

Физичката неактивност и лошата исхрана се најважните фактори кои придонесуваат за епидемијата на зголемена телесна тежина во светот. Зголемената телесна тежина пак, е еден од клучните фактори при развојот на дијабетес и кардиоваскуларни заболувања, кои понатаму водат кон уште пострашни заболувања, меѓу кои и канцерогените.

Разните диети што сте ги пробале до сега, ви помогнале да ја намалите телесната тежина на краток рок, но гледано долгорочно, килограмите пак се вратиле. Постои голема разлика од губење на вишок килограми и губењето на вишокот масти во телото.

Затоа ја направивме Програмата “Твојата храна, твое здравје” (или скратено “ТХТЗ”), базирана на долгогодишно искуство и научни истражувања. ТХТЗ програмата ќе ви овозможи без гладување како во диетите, без напорно вежбање како во фитнес програмите, туку со индивидуален пристап, анализа и едукација да ја вратиме енергијата, да го забрзаме метаболизмот и да го изгубиме вишокот на наталожените масти во организмот. За бесплатна консултација пријавете се тука:

Тel., Viber, WhatsApp: 
+ 389 71 307703
email: thtz.info@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: